"/>

Art-de-vie is een community van en voor levensgenieters. Opgericht vanuit de behoefte om authentieke adresjes, toffe en duurzame reistips, leuke kinderdoe-activiteiten en een stevige portie cultuur te delen met je netwerk. Bij vrienden en familie kwam steevast de vraag of er iemand nog leuke adresjes kende. En het gebeurde dat we vrienden met elkaar in contact brachten omdat de ene thuis was in een stad waar de andere een bezoekje wou brengen. Of we waren zelf op zoek naar leuke uitstapjes met kinderen. Een andere keer hadden we zin om met vrienden een tentoonstelling te bezoeken.

Menukaart restaurant Sputnik, MechelenMenukaart restaurant Sputnik, Mechelen

Zo ontstond het idee om een groep op te richten waarbij we virtueel alle levensgenieters in onze vrienden-en familiekring, samen konden brengen. Facebook bleek een ideaal middel. Zowel wijzelf als mensen uit het netwerk plaatsten oproepen en tips waar anderen een antwoord op gaven. Het netwerk breidde uit en vandaag de dag omvat onze Facebookgroep ca 360 mensen. Onze community telt enkele fervente gastbloggers, elk expert in hun eigen interesseveld. Bij Bloggers vind je een overzicht van wie ze zijn en wat ze doen. Aangezien we dit allemaal in onze vrije tijd doen, biedt het ons de kans om de inhoud zelf te bepalen en om onafhankelijk te werk te gaan.

Door de vele tips en berichtjes, was de nood voor een goede navigatiestructuur groot. Een blogsite, waar je door middel van tagclouds de gewenste informatie kan terugvinden, bleek het gepaste antwoord.

We wensen je veel plezier op onze website, aarzel niet ons te laten weten wat je ervan vindt via Contact.