Op zoek naar inspirerend leesvoer

Op zoek naar inspirerend leesvoer

Art-de-vie is op zoek naar inspirerend leesvoer en wil weten welke boek(en) jou iets bijgebracht hebben. Dit kan zowel een roman, een filosofisch discours, een waargebeurd verhaal of vakliteratuur zijn. Of een verrijkend en relativerend kinderboek? Laat het ons weten!

Cover Geweldloze CommunicatieIk lees op dit moment: Geweldloze communicatie van Marshall Rosenberg. Het is een boek dat een eenvoudige maar unieke kijk op omgaan met mensen biedt. Het geeft eenvoudige tips om zowel in een familiale als professionele omgeving op een constructieve manier je wensen duidelijk te maken en om signalen van anderen op te pikken en hiermee om te gaan. Het biedt een hulpmiddel om huidige patronen te doorbreken en om vertrouwen en samenwerking te installeren.


Meer lezen op Bol.com

Sophie Thiebaut

Oprichter Art-De-Vie. Zaakvoerder en online communicatie-adviseur bij Pigment. Moeder van 3. Houdt van creativiteit, erop uit trekken met vrienden, honden en kinderen, authentieke adresjes ontdekken, zeilen, fietsen en een Bourgondische levensstijl.

Reacties zijn gesloten.