"/>

Untitled Document

Sylvie De WezeSylvie De Weze. Marketing- en communicatieverantwoordelijke Muntpunt, fotografe en freelancer voor Beeld & Verhaal. Partner in love en crime van Roel. Maneblusser en Brussel-lover. Ziet het leven door een groene en duurzame bril. Houdt van reizen, wandelen en fotograferen, liefst nog de 3-in-1. Islomaan, pharofiel en gefascineerd door vulkanen.
Jana KerremansJana Kerremans. Projectcoƶrdinator publiekswerking Kazerne Dossin en Newtopia bij Toerisme en UiT Mechelen. Toneelspeelster in Mechelse zaaltjes, aficionada der schone letteren en digger van music non-stop. Passie voor publieksbemiddeling, musea en erfgoed in de 21e eeuw. Vrouw van haar vrouw, mama van Billie
Karlijne MoonsKarlijne Moons. Vrolijk getrouwd en mama van Rosa en Otto Jan. Geeft Celest vleugels, leest, luistert, geniet, snoept, haakt,….m.a.w. (H)eerlijke smuller van het leven en al wat haar lief is!
Karlijne MoonsCarla Roelandts. Heeft een eigen blog www.carlalicious.be. Houdt van schoonheid in de breedste zin van het woord en probeert die overal in te ontdekken. Wordt blij van de natuur en van origineel gestylede interieurs en outfits. Vertoeft het liefst op gezellige, unieke plekjes in binnen- en buitenland. Is stapelgek op haar geadopteerde dieren en haar partner Wouter.
Sophie ThiebautSophie Thiebaut. Oprichter Art-De-Vie. Zaakvoerder en online communicatie-adviseur bij Pigment. Moeder van 3. Houdt van creativiteit, erop uit trekken met het lief en de kinderen, authentieke adresjes ontdekken, zeilen, fietsen en een Bourgondische levensstijl.